O udruzi

kao dobri div Vilibald koji se odrekao svoje veličine i snage radi najvažnijeg na svijetu, ljubavi prema djeci, tako i naša Udruga koja po njemu nosi ime želi ukazati na važnost tih malih bića........

 

Udruga za promicanje kreativnosti Vilibald je osnovana u cilju promicanja kreativnosti, prvenstveno kod djece i njihovih roditelja, ali i za sve ostale koji žele biti kreativni.

Promicanjem i oslobađanjem kreativnosti putem održavanja kreativnih radionica , akcija i drugih oblika aktivnosti cilj nam je ukazati djeci, budućim mladim naraštajima, kako korisno provesti slobodno vrijeme, kako voljeti prirodu, kako iskoristit otpad, kako očuvati zdravlje, a roditeljima na važnost zajedničkog druženja.

Sadržaje na stranici i kreativno-edukativne radionice za djecu po programu Udruge provodimo i u cilju prevencije neprihvatljivih oblika ponašanja kroz kreativan rad putem različitih tema te obogaćivanja sadržaja življenja djeteta.

Za provođenje programa posjedujemo suglasnost od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.

U programu Udruge su besplatne radionice na terenu koje održavamo na otvorenom ili drugim prikladnim prostorima, te u vrtićima i nižim razredima osnovnih škola sa naglaskom na očuvanje tradicije, očuvanje prirode i okoliša te zaštite zdravlja.

U web radionicama možete pronaći pregršt kreativnih ideja koje tjedno nadopunjavamo. Želimo napomenuti da sve ideje nisu isključivo naše, neke koje su nam se svidjele opisali smo, neke malo doradili.... nadamo se ćete uživati i kreativno se zabaviti.

Želja nam je da dolaskom na radionice i posjetom web stranice Udruge obogatimo sadržaje vašeg zajedničkog druženja te da zajedno pomognemo našim mališanima da putem kreativnog rada razviju maštu, snalažljivosti i samopouzdanje.

Kreativnim radom kod djece se razvijaju osobine kao što su emocionalna stabilnost, ustrajnost, otvorenost, produktivnost, strpljivost, hrabrost za zalaganje za vlastite ideje, ...

 

Na stranici ćemo redovito najavljivati kreativne radionice, akcije te sve ostale aktivnosti.

white_arrow.png

Zahvaljujemo

white_info.png

Prijatelji weba

...SAVRŠENO MJESTO ZA VAŠU REKLAMU…


Cargo Logistic Grupa...korisni linkovi...